Skyhøje forventninger og skuffelser

Sammenhold og nærvær giver mig energi og motivere mig
Det har været en rigtig god uge for mig, det kan jeg lige så godt starte ud med at skrive, og det er på rigtig mange områder. Jeg sad her til eftermiddag og reflekterede lidt over ugen, mit liv og mig selv, sad og tænkte over hvad det var der havde gjort ugen til en rigtig god en. Det er mange ting, men helt og absolut følelsen af sammenhold og nærvær med folk jeg holder af eller synes rigtig godt om og følelsen af at jeg rykker mig 🙂

Det jeg virkelig vil fremhæve fra ugen er min frokost med mine bedste og dejligste tætte veninder, Krissie og Nuno. Det betyder bare så meget for mig at have de to lækre damer i mit liv. Jeg føler tryghed, samhørighed, har det skide sjovt, mærker dybde, gensidigt kærlighed, fortrolighed og så føler jeg mig bare helt vild meget normal i deres selskab. De er fuldstændig skrupskøre og kan gøre og sige de morsomste ting i verden. Iggu asasannguakka <3

1 ½ time med dem og jeg er fyldt op af kærlighed, glæde og happiness <3

2434_52812461661_8662_n

Lørdag aften blev jeg igen fyldt op med veninde kærlighed og hygge. Vi var 6 sports-veninder som havde taget retter med og spiste og hygge-julefrokstede. Nuan… Det er tøser jeg har været til Arctic Circle Race med og har løbet stafetter osv. med. Vi deler de her dejlige særlige og uforglemmelige begivenheder med hinanden og har fået et uforklarligt og meget unikt venskab ud af det. Jeg vil specielt fremhæve Arctic Circle Race, hvor vi har delt successer, nederlag, nedtrykthed, stor glæde, kærlighed, udfordringer og ikke mindst set hinanden virkelig oppustet i ansigtet og ikke særligt kønne, efter overnatningerne ude i det fri 🙂 Og det er UNIKT!

561192_10151522865254799_58539366_n

Elsker dette billed af os 🙂 Pæne, men fuldstændig vejr-bidte i ansigtet.

Ellers vil jeg virkelig også fremhæve at jeg på forskellige tidspunkter har connected med nogle af de andre iron-tøser. Mandag og onsdag spinnede jeg med søde Pitsi, som jeg også ser når jeg er i svømmehallen, det betyder rigtig megetfor mig at lære hende bedre og bedre at kende. Vi har snakket om at det bliver rigtig godt at skulle til at svømme sammen og i det hele taget træne sammen, så vi både kan komme tættere på hinanden, men også så vi kan bruge hinanden til at rykke os. Lørdag spinnede jeg sammen med Katsi og Nivi, og løb hjem efter spinning med Nivi, Nuan. Nivi løb jeg også langt med søndag.

Det motivere mig meget mere at have sammenholdet med pigerne, så jeg vil gøre mit bedste for at vi kan træne og gøre flere ting sammen. Jeg synes at det ville være optimalt at træne sammen som et hold, få et godt sammenhold, så vi kan støtte hinanden og bakke hinanden op og sammen hjælpe den første Grønlandske kvinde frem til målstregen til Ironman til næste år.

MichelleVesterbyX_646367a

SVØMNINGEN
Jeg været nede i svømmeren 3 gange i denne uge, yaaaaay. De 3 gange har jeg været der en hel time. Jeg har svømmet 10 runder brystsvømning (ca. 750 meter) og øvet masser af hovedet-under-vandet-spark-af-og-stræk-ud øvelser. Og denne uge har jeg en bedre følelse af ro og kontrol. Det kan godt være at det ikke ser yndigt ud, men jeg er mere fortrolig med vandet nu (altså ikke så meget at jeg tør at hoppe ud et sted hvor jeg ikke kan bunde endnu). Så for mig en stor fremgang og en enorm overvindelse, hurrrrrrrraaaaaaahhh.

Faktisk har det også været helt hyggeligt at komme dernede. Jeg har mødt meget hyggelige mennesker og rigtig søde ansatte i svømmehallen, som spørger ind til min træning. Også har jeg opdaget at der er en helt speciel Sauna-bande, som har noget helt specielt sammen og som virker til at ses ofte dernede 🙂

Udover det introducerede Pitsi (Irontøs 🙂 ) mig for en svømmetræner, der før har lært og trænet et par triatleter i at svømme crawl . Han ville rigtig gerne lære mig at svømme crawl.

_40779842_front_crawl_anim

Halvmarathon og 4 timers intensivt cycling
Er blandt andet det jeg har trænet i denne uge(udover det har jeg været til crossfit 2 gange) og jeg har det smadder godt med det. Naturligvis fordelt over ugen 🙂 Ingen hviledage, men lige på og hårdt. Ugen der kommer nu, er fuldstændig det samme. Jeg piver ikke, gør det jeg skal, men kan efterhånden godt savne en lille hviledag eller en dag eller to hvor jeg kan komme på ski.

Arctic Circle Race og Grønlandsmesterskaberne i Langrend 2014???
Jeg er blevet spurgt rigtig mange gange, folk omkring mig snakker om det og på FB bliver registreringsbeviser fremvist. Det giver virkelig sug i maven og jeg higer da også efter at deltage. Men kan ikke beslutte mig lige nu, da der er mange ting at tage hensyn til; tidspunkterne, mit arbejde, min familie og økonomien.

Tidspunkter: Arctic Circle Race bliver afholdt den 4. – 6. April i Sisimiut og Grønlandsmesterskaberne bliver vidst nok weekenden efter. Lige lovlig tæt på hinanden, hvis jeg nu godt ville deltage ved begge arrangementer.

Arbejde: Hvad ang. mit arbejde, så har jeg ikke et overblik over hvordan mit forår ser ud lige nu, men ved at jeg får travlt med masser af spændende projekter.

Familien: En anden ting jeg faktisk har savnet og egentlig har lovet mig selv og min lille familie, er at bruge mere tid sammen på skiliften, alpine ski og snowboards, end langrendsløjperne. Det er et område som jeg har svigtet helt og aldeles de sidste 3 år, så jeg skal starte forfra 🙂 Udover det skal min største og lækreste søn, Marcus konfirmeres i foråret, såååå….

Sidst men ikke mindst er der økonomien. 3.500 kr. for deltagelsen, flybilletten frem og tilbage.og nyt udstyr. Puuuha, det trækker tænder ud.

Så meget nem beslutning, ilaa? Det liggger lige til højrebenet… Uuuh ha, den er bare så svær.

539969_10150689269396462_101012872_n

Se lige intensiteten, baglandet, løjperne og vejret. Shit det er fantastisk.

Store indsigter ved min første coaching session
Knap nok er jeg startet forløbet og BANG så vælter indsigter ned over mig og en masse dybe opgaver fremadrettet viser sig.

De to ting jeg gerne vil nævne her er FORVENTNINGER og SKUFFELSER. Jeg har i mange år haft svært ved at forene andres ros af mig eller anerkendelse af mine valg og successer, med mine egne følelser. Når nogen virkelig roser mig for et super godt arbejde jeg har gjort, har jeg i mit indre skudt det væk, som “ja ja” og egentlig ikke følt mere end det. Jeg er drevet af at udfordre mig selv og mine mål hele tiden og har også fået (omsorgsfulde) “tæsk” for aldrig at være tilfreds med det der er lige nu.

Min store indsigt i denne uge er at jeg har ekstrem høje forventninger til mig selv, faktisk så høje at sandsynligheden for at indfrie dem er helt umulige. Faktisk er sandsynligheden for at blive skuffet meget højere end at jeg føler success. Og det er sku’ lidt sørgeligt at tænke på. Tænk engang at jeg meget tit er skuffet over mig selv og mine præstationer. Og i skuffelsens tegn, kan i så forestille jer hvilke tanker der drøner igennem mit hovedet, som så bliver til de følelser jeg har i kroppen og hvad jeg så tiltrækker? Jeg får helt ondt i maven. Jeg har tit undret mig over og faktisk været lidt fascineret af hvor ekstrem forfærdeligt et menneske kan behandle sig selv. Og her står jeg så og er den værste og ondeste dommer overfor mig selv. Puuha… MEN (typisk mig, ha ha ha, skal lige dække den smerte med lidt intellektuelt, så det ikke er så forfærdeligt…), jeg ved også godt at disse skyhøje ekstreme forventninger til mig selv, har drevet mig og gjort mig til den jeg er i dag, med alt det fantastiske jeg har i livet.

Men igen for lige at holde fast på det med forventningerne. Så synes jeg faktisk at det er endnu mere uhyggeligt at; hvis jeg nu har så f….. høje forventninger til mig selv, jamen så har jeg det også overfor andre??? YES, helt og aldeles. Jeg er blevet så skuffet så mange gange og bliver det stadig, fordi at folk omkring mig ikke har levet op til eller lever op til de forventninger jeg har til dem.

Jeg synes at det er skræmmende, men også pisse spændende at beskæftige sig med.

Vægten og julen
Jeg vejer nu 72,7 kg.
Ugens uartigheder (elsker dem J); klejner, vanillekranse, risengrød og et par glas rødvin.

Min træning i denne uge:
Mandag: 1 times spinning / styrketræning
Tirsdag: X-fit
Onsdag: Spinning / interval 3 x 1000 m. hårdt løb
Torsdag: X-fit / Svømning
Fredag: Svømning
Lørdag: 2 timers spinning og løb
Søndag: lang løbetur

Kan i alle have en fantastisk uge og igen tak fordi at du følger med 🙂

Leave a Reply