Så vendte hele situationen sig 100 % – LYKKE, OPTUR og total GLÆDE

I wished… Skriver jeg her mandag aften, for det ønsker jeg i denne uge! Men søndag aften er det med en blandet følelse at jeg kan se tilbage på ugen der er gået.

Lørdag den . 14. September er min vægt: 71,5 kg.  🙂 Det er fedt og super, trods ubalance i kosten.

Status på 4 ugers PALÆO challengen

Det er gået helt galt i denne uge, total øv. Specielt til en sjov 40 års fødselsdag, jeg var til i går. Der var alt for meget lækkert mad og måske specielt lækkert ikke PALÆO; masser af lækkert ost, masser af nødde-snask i sirup, salater med feta, gedeost svøbt i skinke, lækre små brød og ikke mindst vinen der passede til ovenstående. Men hold k… hvor jeg nød det.

Konsekvensen er dagen derpå. MADTØMMERMÆND, puuuha. Jeg fik et glas rødvin, men min krop reagere som om at jeg har været på massiv druk, hvilke helt sikkert er sukkeret, mælkeprodukterne og brødet.

Så op på hesten igen og følge PALÆO’en.

Der er ikke meget stenalder over dette billed, eller er der rent faktisk, ha ha ha…

557110_10151854137834666_619120637_n

Stenalderkvinden går til fjelds

Lyder smadder godt, men sådan var det ikke helt. Jeg har været inde i fjorden, Natsilik på nordlandet, med mine sjove og dejlige kollegaer i 2 dage. Sejladsen var ikke noget at råbe hurra for, men tværtimod små-skrigende og krampe i armen (holdt så godt fast) for. Vi sejlede noget af vejen til Natsilik udenskærs, hvilke var forfærdeligt. Jeg HADER store bølger. De andre var slet ikke berørt af det. Nå men på turen skulle vi selv fange maden, hvilke blev til 2 rensdyr. Debut-rensdyrjagt for mig. Det var meget sjovt. Og nej, jeg skød ikke nogen dyr, jeg var vidst for langsom, det lod jeg mine dræber-kollegaer tage sig af 🙂

Jeg tænkte at det ville blive super nemt med min PALÆO-challenge, nu hvor vi skulle ind og leve primitivt. Men efter en hel dag ude i det fri, med spændingen omkring at jage, opturen over fangsten, så var der ikke rigtig noget tilbage til selvdisciplinen, da lækre ovnstegte kartofler kom på bordet og et lokkende glas rødvin til det nye rensdyrkød så lækkert ud.

IMG_2859

Til frokost var der hvidt brød og rugbrød med pålæg, her var det også svært at nøjes med pålæg.

Men, men og men, det var den fedeste og sjoveste tur. På de to dage har jeg fået nogle super gode venner, faret lidt vildt, som så vidste sig at blive til en “ufrivillig” teambuildning  og bare suget natur, natur og natur til mig, aaaaahhhh.

“I mørket finder du guldet”

Prædikede en smuk og meget klog kvinde engang gang på gang. For 6 måneder siden døde hun af kræft, efterlod et kæmpe netværk af mennesker der gennem hendes tilstedeværelse her på jorden, havde fået forandret deres liv. Jeg er en af disse mennesker, jeg var så privilegeret at komme tæt på Debbie Ford, tog en coachinguddannelse og op til flere coaching-overbygninger hos hende i San Diego. Hendes bøger betyder virkelig meget for mig, da de for mig har været absolut kickstarten til det liv jeg lever i dag. Et liv jeg elsker og er stolt af, et liv hvor jeg er i integritet, føler en enorm rummelighed og kæmpe kærlighed til mennesker og et liv som får mig lyst til at holde fast hele tiden og stadig udforske grænser og følelser, for at udvikle mig og andre.

Grunden til at jeg deler dette med jer, er fordi at det fylder en del hos mig for tiden, men absolut også med håb om at i vil blive inspireret til at enten at opsøge informationer om Debbie Ford, læse hendes bøger eller måske endda hoppe på et af de mest fantastiske workshops som hun har udviklet.

Så i mindet om Debbie Ford, som lige straks ville have haft fødselsdag, vil jeg tage en af de bøger hun har skrevet og som virkelig har gjort en forskel for mig, frem og læse igen. Så for jeg-ved-ikke-hvor-mangne-gang, min højest elskede bog “Kast Lys over skyggen”. <3

IMG_2776 (1)

2 timers fed og intensive spinning hver lørdag

Da al det her ironman-ting startede op for et par uger siden, spurgte Malik Reiding Lynge mig om jeg ville køre 2 timers spinning for de andre iron-tøser, som en del af træningsprogrammet. Og det ville jeg naturligvis.

Jeg tog en spinning-instruktør uddannelse for 1 års tid siden, nede i Nuuk Fitness og har siden kørt hold og forskellige sjove udfordringer med stor passion. Jeg elsker spinning, fordi at der for det første er super god intensiv træning i det, kondition og forbrænding på højt plan, men også fordi at det er en fest uden lige med fedt musik og dans hele vejen (i min verden) 🙂 Så naturligvis vil jeg køre 2 timers spinning for iron-tøserne.

IMAG0010

Langrend inde i Nuuk Fitness

Det er en fornøjelse at fitness centrene følger tiden trend og anskaffer sig gear som er oppe i tiden og som gør træningen for nogen sjovere. Jeg bliver nødt til at fremhæve Nuuk Fitness nye langrendsmaskiner, de er super gode.

IMG_2769

Nedtælling til årets ferie og min første marathon

På torsdag smutter vi på vores hovedferie. Først har vi et kort ophold i Danmark og på søndag daffer vi ned til Furteventura (et af de kanariske øer), hvor vi skal bo på Playitas i 14 dage. Playitas er en moderne Lazanta-sport, ren paradis for familier der elsker sport, sol og varme.

Link: http://www.playitas.info/da

Lørdag den 28. September løber jeg så med på Øens Coast-2-Coast marathon.

IMG_0327

Billedet her er taget sidste år på Furteventura. Læg mærke til det lækre terræn i baggrunden og varmen 🙂 I love it

Hvordan er det gået med mine ugens ti bud?

1. Overordnet fokus: Være i INTEGRITET / Lytte meget mere til mit hjerte

– Både og… Jeg har været total ude af integritet i forhold til at have lovet mig selv at overholde PALÆO-konceptet, og det giver en kæmpe øv-følelse inden i. Men udover det, så synes jeg virkelig at jeg både har fulgt mit hjerte og været i integritet på mange andre områder; i forhold til min træning, at sige til og fra, at give udtryk for min taknemmelighed og rykke på forskellige ting i mit liv, som vil hjælpe mig henimod mit mål.

2. Fortælle sandheden (til mig selv og andre)

– Den hænger rigtig meget sammen med ovenstående fokus. At fortælle sandheden til mig selv og andre, er at være i integritet. Det med at fortælle sandheden til andre er en svær ting. Men jeghar en tommelfingerregel som hjælper mig rigtig meget, og det er at tænke I formal. Når en sandhed skal fortælles, tjkker jeg lige formålet først. Hvis jeg f.esk. gerne vil fortælle en veninde at jeg er skuffet og ked af hendes behandling af mig, så tænker jeg først “hvad er formålet med at fortælle hende at jeg er skuffet og ked af hende”, er det for at gøre hende ked af det? Eller er det rent faktisk fordi at jeg har brug for at sætte grænser?

3. Jeg vil overgive mig selv lidt mere til livet

– Tjooh, i det små 🙂 Det er en stor og dyb sætning for mig. Det kunne for mig være at se lidt bort fra min træthed, dovenskab og egoet, og i stedet f.eks. komme lidt ud og være sammen med mennesker jeg holder af, det er at gøre det lille ekstra for andre og have mod til at gøre noget jeg normalt ikke tør.

4. Få rykket på at finde en coach til de ene-svømmetimer jeg gerne vil i gang med

– Jeg har besluttet mig for at starte på vores ferie. Nede i Furteventura / Playitas er der et kæmpe konkurrence svømmebassin, hvor man kan hyre svømmelære og få ene-timer.

IMG_0457

5. Få rykket på at finde en kostcoach

– Afventer opringning fra en super dygtig en i Danmark.

6. Være nærværende overfor min lille familie

– Det har været svært, når begge børn har travlt med deres venner, deres sport og hvad de nu ellers laver, manden har travlt med arbejdet og jeg selv i øvrigt er ude i fjorden meget af ugen. Men vores aftensmadstid er hellige, her connecter vi og snakker om dagen, så her er der nærvær.

7. Meditere og få tid til ro og stilhed

– ikke nok.

8. Arbejde mig henimod mere balance mellem arbejde og fritid

– on-going

9. LEVE i naturen som stenalderkvinde (glæd jer til opfølgningen på denne J)

– Opfølgningen er ovenfor.

10. Være mere modig og gøre nye ting

– Det synes jeg, jeg har. For det første er det at tage ud på rensdyrjagt noget nyt og for det andet er det at bo tæt op ad folk, 2 dage i nature, jeg først lige har mødt også at gøre noget nyt.

Husk du fortjener at følge dit dejlige lækre hjerte og at al den taknemmelighed du har, tilhører dem som du er taknemmelig for <3

Tak fordi at du gider at læse om min rejse, det er stort 🙂 Husk at du altid kan stille mig alverdens spørgsmål. Rigtig dejlig uge til dig.

3 thoughts on “Så vendte hele situationen sig 100 % – LYKKE, OPTUR og total GLÆDE

 1. Hej Mette
  Når du deltager i den 40 års fødselsdag, og ikke bare sidder og spiser et stykke stenalder-råt kød med en kop vand til, så opfylder du jo dit eget bud nr. 3.

  God vind med tri-projektet!

 2. skøn skøn læsning <3 elsker billedet af dig, du er total stenalder-agtig ;D Kan læse mellem linjerne at du er begyndt at befinde dig godt med din blog og arbejdet med dine mål <3 iggu pikkorik asanaq <3

 3. Skønne dejlige Mette <3 Det er fedt at læse din blog og følge med på din spændende rejse. Jeg synes, du er super sej og helt vildt modig, og det beundrer jeg dig virkelig for. Det er god inspiration at læse din blog, særligt, når man sidder med de blødeste lår, jeg nogensinde har haft, fedtet hår og mælke og gylpepletter 🙂 Heldigvis giver det hele mening, når den dejligste dreng sender mig det sødeste smil. Hver ting til sin tid! Men glæder mig også til at komme igang med skiene igen til vinter 🙂
  Jeg håber, I nyder jeres ferie og samværet med hinanden. Held og lykke med marathonen. Glæder mig til at læse om, hvordan du oplever den.
  Jeg håber, du får tid til at ses, når I er tilbage <3

Leave a Reply