Fåååååårk en uge, fuldstændig udkørt og smadret

Mandag og tirsdag var jeg fuldstændig energi-forladt og havde det rigtig dårligt og var tung i kroppen. Så jeg sprang mandags træningspasset over (det er ikke så tit jeg gør det) og tirsdag kæmpede jeg igennem vejene og forsøgte at løbe en interval, men bbaaahhhhhhh… 😛

Onsdag var en ok dag energimæssigt og jeg havde en fed spinningtime med vennerne fra Nuuk Fitness.

I dag søndag var det op ad bakke HELE VEJEN!!!!! Det er ellers mit yndlingspas, søndage hvor jeg skal ud på de lange løbeture. I dag var det stille og roligt tempo, men hårdt op ad bakker, i 1 time og 30 min. Jeg kæmpede med en tung og træt krop og lægmuskler som er ekstrem ømme i dag. Ømheden kan være en kombination af de nye løbesko, som “får mig til at” løbe lidt mere på forfoden, nok også de 2 timers spinning i går lørdag. og måske en snigende forkølelse. Så død træt og meget brugt sidder jeg her søndag aften 🙂

Lørdag den 7. September er min vægt: 71,6 kg. 🙂

Status på 4 ugers PALÆO challengen

Det er blevet til en del burpees i denne uge. Hvad er en Burpee?

De første to dage var et helvede, hovedpine, træthed og influenza-lignende symptomer. Jeg troede virkelig ikke på at det hang sammen med min beslutning om at ændre kosten (og det har været få ting jeg skulle ændre). Disse bivirkninger er ren og skær fordi at jeg har skåret kaffen, rugbrødet og kartoflerne/pastaen/risen fra min hverdag. Jeg er lidt chokeret over den magt og virkning de råvare har på min krop, føj. Jeg har valgt at beholde min morgen protein-smoothie og drikker et par, nogen dage mere, kopper decaf om dagen. I min del af stenalder-historien  kan man godt plukke protein pulver dåser på træerne og decaf-poserne løber rundt som små kaniner 🙂

IMG_2752

Heldigvis går min mand ret meget op i det og finder på alverdens retter, der er helt fantastiske.

IMG_2740

I dag har jeg det lidt bedre, en smule spændingshovedpine, men er også ved at blive forkølet (hvilke jeg ikke har været i årevis) men fint fint.

Lidt naivt og nok også lidt sent, så har jeg fundet ud af at det kræver meget forberedelse og planlægning at leve som stenalderkvinde og familie.

Gad vide om det virkelig er Palæo’en der har suget de to kiloer ud jeg har tabt i denne uge, eller om det er min utilregnelige vægt? Uanset hvad, så vælger jeg at tro på at det er kostændringen, det er da motiverende.

Skulderskade pga. min kækhed

For en måned siden eller lidt mere, var jeg så kæk at vælge Birgitte Høegh Lyberth som makker i en makker-WOD vi kørte til en cross-fit time. Jeg troede rigtig at vi matchede og var nogenlunde lige stærke. Ha ha ha, det er vi ikke og det var vi heller ikke dengang, haj-ja. Birgitte er meget stærkere end jeg er. Det var en time hvor jeg stædigt forsøgte og forsøgte at være en god makker, men no, det gik ikke. Vi fik mange straf point, blev fuldstændigt jordet af de andre hold og så fik jeg en skade på min højre skuldre. Jeg troede at det ville gå over efter en uges tid, men endte med at gå med den en måneds tid før jeg kontaktede min søde fysioterapeut Anne B. Pallesgård fra Nuuk Fysioterapi. Og her får jeg lige nu massiv behandling på skulderen, det er akupunktur, massage, ultralydsbehandlinger og kinesiotape i lange baner.

IMG_2748

Mindset-udvikling

De sidste 3 dage har jeg tilbragt med 16 helt igennem fantastiske mennesker, som jeg har undervist. Jeg kører et Personlig udviklingskursus med coaching som værktøj, og det er bare genialt (hvis man godt må sige det selv 🙂 ). Jeg har undervist i at være i integritet med sig selv og i de valg man tager i hverdagene, de har udfyldt et livshjul for at få et overblik over hvor det går godt og hvor der trænger til lidt mere fokus, i går eftermiddags så vi The Secret, som vi brugte som værktøj til at lave egne visionboards og i dag sluttede vi første modul af med at sætte et 3 måneders mål. Jge har undervist i det, men har naturligvis også selv været i samme process sideløbende. FEDT! Det giver min denne Ugens 10 bud også udtryk for 🙂

Det er vigtigt for mig at jeg også arbejder med mit MINDSET og at jeg bruger mine egen værktøjer på det.

Jeg fik lavet 2 visionboards, et for det personlige og et for de resultater jeg ønsker i 2014, sportsmæssigt.

IMG_2757

Hvordan er det gået med mine ugens ti bud?

 1. Overholde PALÆO principperne (det har jeg skrevet om ovenfor)
 2. Overholde mit træningsprogram (det har jeg også skrevet om ovenfor)
 3. Komme ned i svømmehallen min. 1 gang (det har der ikke været timer nok til i denne uge og desuden er det ikke godt for min skulder i denne uge)
 4. Show up as I want others to show up (synes at jeg har haft det in-mind de sidste tre dage)
 5. Connecte med folk der giver glæde og smil (Yeps, kollegaer og kursister)
 6. Smile og være nærværende (Det første kommer jo let til mig og jeg har været nærværende på kurset jeg lige har kørt. Men der hvor jeg kan gøre det bedre er her hjemme. Så det er en OMMER.)
 7. Meditere og få tid til ro og stilhed (har virkelig brugt mine løbeture og træninger I cross-fit og spinning til virkelig at finde roen og meditere, men slet ikke nok, så denne her fortsætter også i næste uge)
 8. Få startet på min visionboard √
 9. Gøre en forskel (det tror jeg faktisk at jeg har gjort i disse dage på kurset)
 10. Arbejde mig henimod mere balance mellem arbejde og fritid, Det er en OMMER

Næste uge bliver mit fokus at have hjertet med og tænke positivt. Og i er så velkomne til at stille mig alverdens spørgsmål, så bare fyr løs.

Kan i have en dejlig uge 🙂

4 thoughts on “Fåååååårk en uge, fuldstændig udkørt og smadret

 1. Waaauuuuu mand. Det er sku hårdt arbejde. Jeg er ikke helt sikker på om jeg syntes det lyder særlig fedt. Men hold kæft mand du er sej, det skal du sku ha! Jeg støtter dig 100% min skønne smukke sejeste veninde. I believe you can fly… du kan hvad du sætter dig for. RESPEKT <3

 2. Tænkte en del på dig idag for jeg mødte en del fælles bekendte som har deltaget på kurset i weekenden – de gav dig bunker af roser – Iggu – du er fucking sej ❤

 3. Hvad sker der lige med svømningen Mette? Er den slet ikke med i denne uges ti bud? Kan huske du skrev at det ville blive din største udfordring til triatlon…hvornår starter du svømmetræning? 🙂

  1. Jeg har den bedste undskyldning 🙂 Min skulder er skadet, så den skal have ro, hvis jeg gerne vil kunne bruge den optimalt det næste år 🙂 Så den er ikke med på denne uges 10 bud, for så var der dømt til nederlag og det har jeg ikke brug for lige nu 🙂

Leave a Reply